SZÁLLLITÁS, BEÉPITÉS ORSZÁGOSAN - ZERO ENERGY HOUSE Z.E.H. kFT.

OLAJFOGÓ - ZSIRFOGÓ - ÁTEMELŐ TELEPEK - TARTÁLYOK - SZIVATTYÚK


Berendezés magasító toldóelem

A toldóelem a berendezésekre tokosan kapcsolódik. A toldóelem egyedi méretben is igényelhető, raktárainkon 50 / 100 / 150 / 200cm méretben állnak rendelkezésre.

A toldóelemek útólagosan is megrendelhetőek, kiszállítás futárszolgálattal történik, megrendeléstől számíottt 1-3 munkanapon belül, igény szerint.
Méretek: Magasság: Igény szerint, Átmérő: 60cm

TOLDÓELEM AZONOSITÓTIPUSÁTMÉRŐ [cm]MAGASSÁG [cm]
GRÜNWLAD NORMÁL 60-50TOKOS NORMÁL MAGASITÓ TOLDÓELEM6050
GRÜNWLAD NORMÁL 60-100TOKOS NORMÁL MAGASITÓ TOLDÓELEM60100
GRÜNWLAD NORMÁL 60-150
TOKOS NORMÁL MAGASITÓ TOLDÓELEM
60150
GRÜNWLAD NORMÁL 60-200
TOKOS NORMÁL MAGASITÓ TOLDÓELEM
60200
GRÜNWALD EGYEDI D-HTOKOS EGYEDI MAGASITÓ TOLDÓELEMIGÉNY SZERINTIGÉNY SZERINT


Vízgyűjtő, szennyvízgyűjtő tartályok

Tartály adatok:
Tartály átmérő, magasság: táblázat szerint
Nyaktag átmérő: 60cm, magasság: 30cm
Befolyás: Igény szerinti méretben (tartály ára tartalmazza)
Túlfolyás: igény szerint méretben (tartály ára tartalmazza)
Vízzáró műanyag fedlapot a tartály tartalmazza.
Vörösfenyő fedlap kiegészítő: igény szerint
Szivattyú elhelyezése: igény szerint
Szállítás: 10 munkanapon belül (kérje árajánlatunk)


TIPUSMÉRETÁTMÉRŐMAGASSÁG
GRÜNWLAD öko-house 22 m3 -es tartály1,31,5
GRÜNWLAD öko-house 33 m3 -es tartály1,61,5
ök-house 44 m3 -es tartály
1,851,5
öko-house 55 m3 -es tartály
2,061,5
öko- house 66 m3 -es tartály
2,261,5
öko- house 7 7 m3 -es tartály
2,451,5
öko- house 88 m3 -es tartály
2,621,5
öko- house 99 m3 -es tartály
2,761,5
öko- house 1010 m3 -es tartály
31,5
öko- house 1212 m3 -es tartály
31,7
öko- industry 1515 m3 -es tartály
32,15
öko- industry 2020 m3 -es tartály
32,84
öko- industry 2525 m3 -es tartály
33,55

A tartályok egyedi méretben, ill. fekvőhengeres kivitelben is igényelhetőek. Mindig figyelembe kell venni a telepítési környezet adottságait, mekkora tartály szállítható a helyszínre, a tartály és épület homlokzatok távolsága megfelel -e az előírt védőtávolságoknak, ill. mekkora a maximális talajvíz szintje. Talajvízes területen felúszás elleni védelemmel ellátott tartály elhelyezése szükséges. Részletes informácikért hívja műszaki ügyfélszolgálatunk.


Minőségi átemelő SZIVATTYÚK

WILO ÁTEMELŐ SZIVATTYÚK IGÉNY SZERINT.
ÁTEMELŐ SZIVATTYÚ: VIZ SZÁMÁRA
ÁTEMELŐ SZIVATTYÚ: SZENNYEZETT VIZ SZÁMÁRA
ÁTEMELŐ SZIVATTYÚ: SZENNYVIZ SZÁMÁRA

MINŐSÉGI WILO TC 40/10 szennyvíz szivattyú beépítése, durván szennyezett kőzegre, beépített úszókapcsolóval, motorvédelemmel. Maximális szállító (átemelő) magasság: 10m, Kábelhossz: 5m, Teljesítményfelvétel P1 1~230 V [kW] 0,66, Névleges motorteljesítmény P2 [kW] 0,5, Védettség max. merülési mélységnél IP68, Szabad áthaladási átmérő 35mmMINŐSÉGI WILO WRS 100/2: 2-pólusú merülőmotoros szennyvízszivattyú vágóművel, alkalmas fekáliatartalmú szennyvíz, valamint hosszúszálas szennyezőanyagokat is tartalmazó szennyvíz szállítására. Maximális szállító (átemelő) magasság: 20m, Teljesítményfelvétel P1 1~230 V 1,1kW, Névleges motorteljesítmény P2 0,9 kW, Kábelhossz 10m, Védettség max. merülési mélységnél: IP68
Wilo Opti-Drain TMW 32/8
Merülőmotoros szennyezett víz szivattyú, úszókapcsolóval (beépített örvénykeltővel). Átemelő magasság. max. 8m, átvitel: max. 10m3/h, teljesítmény 0,37kW.


Szivattyú vezérlés, tartály szintjelzés:
A szekrény műszaki adatai: Kültéri műanyag kapcsolószekrény kettős szigetelésű lezárt átlátszó ablakkal szögvasszerkezetre erősítve. Védettség: IP 65 Névleges feszültség: 1 x 230 V Névleges áram: 6,3 A Motorvédelem beállítási tartomány: 4-6,3 A Érintésvédelem: beépített áramvédő-kapcsoló (életvédelmi relé) Az áramvédő-kapcsolót havonta 3x-szor a test gomb megnyomásával A kapcsolószekrény tartalmaz egy motorvédő kisautomatát, amely a szivattyú túlmelegedése esetén leold. Villogó fény és hangjelzés a vészvízszint jelzésére Fényjelzés a hálózati feszültség jelzésére. AJÁNLJUK FIGYELMÉBE:


Az esővízgyűjtés INDOKAI

1. Az esővíz olcsóbb
Minél több vezetékes vizet használ fel a lakosság, annál többe kerül a víz kinyerése, tisztítása és szállítása. A felhasználás helyétől függően, ma már Európa- szerte és hazánkban is egy köbméter víz 1…3 euróba kerül. A legtöbb településen ehhez még hozzá kell számítani a képződő szennyvíz elvezetésének és tisztításának költségeit. Egy háztartás esővíz általi költségmegtakarítását könnyen megbecsülhetjük, ha azt vesszük alapul, hogy az éves 100…500 m 3 vízfogyasztásánál az ivóvíz mintegy 50 %-át esővízzel helyettesítjük. 
2. Az esővíz felhasználása energiatakarékos.
Az esővíz családi házhoz történő eljuttatás, szemben a hálózati vízzel,  csekély energiafelhasználással jár, mivel csak kis nyomáson és rövid távolságra kell vezetni. 
3. Az esővízhez kevesebb mosószer szükséges.

Minél keményebb a víz, annál több mosószer szükséges a ruha mosásához. A kemény vízhez akár kétszer annyi mosószert (vagy még többet) kell adagolnunk, mint a lágy vízhez. 

Az esővízben ezzel szemben nincsenek vízkeménységet okozó vegyületek, ami lehetővé teszi, hogy kevés mosószert használjuk, ráadásul a mosógép sem vízkövesedik el.

4. Kevesebb tározóra van szükség, és kisebb az árvízveszély.
A házi esővíz tartályoknak ugyanaz a szerepük, mint a városi tározóknak, azaz az esővíz nem folyik el nyomban a csatornába. A túlfolyó víz beszívódhat a kert talajába, tehát a csatornahálózatot kevesebb víz terheli, és még helyben hasznosítható is.
5. A növények az esővizet szeretik.
A lágy esővizet jobban szeretik a növények, mint a kemény vezetékes vizet, és jót tesz a cserepes növényeknek is, ráadásul nem keletkezik csúnya mészkiválás az agyagcserepek külső felületén. Esővizet használva, értelemszerűen ne kell tartani vízkövesedéstől a vezetékekben, szerelvényekben, vécécsészékben.
6. Az esővíz nem szennyvíz.
Ha az ivóvíz egy részét esővízzel helyettesítjük, kevesebb szennyvíz keletkezik. Ha egy településen elég sokan használnak esővizet, elegendő a kisebb kapacitású csatornahálózat és szennyvíztisztító, ill. a meglévő létesítményeket sokáig nem szükséges bővíteni, ami igen nagy költségmegtakarítással jár, és nem kell emelni a közműdíjakat.